2 trin til valg af emhætte
1. Find emhætte type
Køkkenapparater genererer to forskellige typer forurenet luft, som skal udtømmes fra et køkken: luft med fedtpartikler (genereret af madlavningsudstyr) eller kun varme og damp (genereret af opvaskemaskiner, visse ovntyper).
Til udstødning af luft med fedtpartikler er der to grundlæggende typer af udstødningsdæksler – vægafdækningshætter og øafdækninger. Væghætter anvendes, når køkkenudstyr er arrangeret langs en væg, og hætter af ø-typen bruges over madlavningsudstyr, der er installeret midt i et køkken, hvor der ikke findes nogen væg.
Til udmattende varme eller damp tilbyder Novameta to typer emhætter – varme- og kondensatafskærmning med kondensplader – HKCD eller varme- og stinkskab uden filtre – HNPDC. Til opvaskområder anbefales HKCD hætter med kondensplader. Kondenseringspladerne retter luftstrømmen langs deres overflade og forstørrer kondensområdet. Denne funktion hjælper hætten med effektivt at fange store mængder damp og damp.
Nedenstående flowdiagram hjælper med at vælge den bedst egnede udstødningsdæksel til din applikation.